21.4.08

Wtf!

Varför kan jag inte göra nya rader längre? Har provat att byta teckensnitt och allt sånt, men ingenting ändras! Blir galen. Nu är kl f ö 11 och jag ska gå och lägga mig, tragiskt. Imorgon blir det C-uppsats för hela slanten, dags att sätta igång på allvar nu. testing testing testing

2 kommentarer:

Siquidem sa...

Menar du att styckeindelningen är paj? Underligt.

Idag ska jag till Kramfors och vara med på en s.k. internationell jobbmässa. Frågan är ju varför i hela friden man väljer att lägga den i just Kramfors av alla ställen, låt vara att Söderhamn och Hudiksvall också var lite otippat. Norsk grensetjenste samt representanter från Island kommer till exempel att finnas på plats; skadar ju aldrig med lite information och kontakter.

Emily sa...

Hejhej, nu är jag här igen med nya frågor :) Jag har funderat över hur skorna som man jobbar i ska se ut.. Går det bra med vanliga träningsskor liksom, om de är svarta?

Haha, och den här är lite fånig men vad ska man ha för strumpor? Det stod nånstans nåt om laides socks eller nåt. Då fick jag nån bild av såna tunna nylonstrumpor som gamla tanter har..

Sen - Internet. Var det dyrt att skaffa det till lägenheten? Hade du egen laptop med dig?

Måste säga tack så hemskt mycket för att du hjälper till och svarar på mina frågor :) Känns mycket mindre nervöst.

Kram!