17.4.08

Självdisciplin

Jag är i panikbehov av att plugga, men har istället lagt hela kvällen på att ladda upp bilder på facebook. Skit. Nu ska jag krypa till sängs i vårt kalla hus (värmer upp mitt rum med värmeljus, man är väl viking) och se hur mycket jag hinner läsa om Atlantic Studies och American Pastoral innan jag somnar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Linda, jag har ett viktigt uppdrag till dig. I egenskap av globetrotter kan väl du kolla upp nåt passande plan till Granada i början på juni? Jag har typ en vecka till förfogande, kan tidigast åka den 6 juni, och måste senast vara hemma ca 14 juni. Hoppas hoppas att det går att genomföra! Vi får inviga Fia i planerna så att det verkligen blir av.

Ha en fortsatt fin dag, själv ska jag avnjuta en Lakritspuck på balkongen snart. Soligt och fin här serru :)

Fru S sa...

Jag vet hur det är... Sitter nu och surfar runt och ska snart ut och gå i det fina vädret men egentligen borde jag verkligen sitta och skriva.. Jaja har gjort skrivit en sida iaf, alltid något.. :)

Vad är det jag ser? Granadaplaner? My my... Ja det vore nåt det. Jag slutar skolan den femte så jag har också från den sjätte på mig.. Men jag måste nog vara hemma till senast 12:e så jag hinner jobba en helg och värma upp innan hetsen på midsommar... (Skulle isf missa kanalfesten med emd den 7:e juni men det är det ju självklart värt.) Har inte tid att kolla flyg nu men kanske senare i helgen. Men hur du det de här dagarna Linda?

Anonym sa...

Jag har slutat da sa det gar finfint. Tycker dock fortfarande att du Carro maste se Brighton! Jag foreslar darfor, om du inte kan komma nagon helg under maj, att vi alla mots i Granada den 6 och aker den 11 eller sa, da drar Sofia hem och Carro hanger pa mig till UK! Med Ryanair gar det nastan jamt ut i pris och boendet har ar ju gratis.

Anonym sa...

Det låter ju utmärkt! Hm, det måste ju finnas smidigare sätt att kommunicera än via kommentarer i din blogg, vad sägs om msn nån dag istället?

Anonym sa...

Absolut, är online rätt mycket på morgonar och kvällar men brukar ha visa som offline eftersom det brukar logga ur ganska ofta och jag inte vill störa folk, men skriv ändå eller gå online du så skriver jag. Jag tycker absolut vi ska åka! Vore så himla kul! Så kan vi se om vi fortfarande är heta nog för champagnelappar ;)

Fru S sa...

6-11 låter bra för min del. Har kollat runt på lite flyg och boende nu. Inga superpriser på flyg men har väl hittat ett med okej tider för ca 2200 t o r, skulle nog funka... Men det gäller väl bara mig då antar jag.. Vad gäller boende så funderar jag på Hostal AB, nära Camino de Ronda, visst var det där Chris jobbade? Där kan vi bo för 833 kr per person för de fem nätterna. Trippelrum med egen toa och dusch. Låter bra tycker jag, vad säger ni?