20.10.08

Dagens Google

"tvätt hårfärg", "heltäckningsmattor Uppsala", "Colin Firth", "spya på mattan", "nylonstrumpor för tanter" samt, lite sorgligt, "självmordsplatser i Uppsala". När man kollar hur folk har hittat hit undrar man ju lite vad sjutton jag skriver om egentligen.

5 kommentarer:

Fru S sa...

Nylonstrumpor för tanter haha :) Hoppas att den som sökte efter självmordsplatser i Uppsala skulle skriva ett arbete lr något och inget annat.. Angående Uppsala, jag har tenta torsdag nästa vecka så denna vecka och nästa kan jag inte komma. Men Martin och hans kollega ska vara i Uppsala några veckor till, kanske skulle v 45 passa?

Anonym sa...

Jag vet inte vad som var roligast - "spya på mattan" eller "nylonstrumpor för tanter", haha :)

Anonym sa...

Jag och Mathias funderar på att åka en liten minitripp på 3 dagar i januari... Valet står mellan Paris, Rom och Krakow... Vilket hade du valt? =)

Kram

Linda sa...

Sofia: har aldrig koll på veckorna, när är nr 45? Har i stort sett nada fram till 4 Nov så det vore perfekt att komma innan dess, men det är ju inte omöjligt efter heller.

Regina: Kraków absolut! Paris är bäst i världen men dit kan man åka när som helst. Åk till Kraków medan man fortfarande kan vräka i sig bra restaurangmat för mycket lite pengar.

Fru S sa...

Det är v 43 nu, v 45 börjar 3 november, fast jag har alltid föreläsning på måndagar så det får bli senare i veckan isf. Vi börjar en ny kurs den veckan så borde inte vara så mycket. Kan inte komma innan eftersom jag har tenta om en vecka.