4.11.08

Neederlands(?)!!

JAG SKA TILL HOLLAND NÄSTA TERMIN!! Alla i klassen fick sitt förstahandsval så våra lärare måste varit skickliga på att motivationsbattla. Tvärtemot vad jag trodde var det Bilbao som haft störst söktryck, så jag gjorde ett utmärkt andrahandsval. Sedan så fick jag i stort sett bara bra kritik på ett PM om Erasmus-utbyte jag inte var särskilt nöjd med, måste nog sluta tro att jag är bland klassens sämsta hela tiden.

5 kommentarer:

Fru S sa...

Grattis!! :)

Anonym sa...

Hej! Jag såg just din kommentar till min blogg. Jag vet inte så mycket om phd/master-husen, men jag skulle definitivt rekommendera antingen Moesstraat eller Winschoterdiep! Åldrarna är lite olika, du får räkna med att det kommer vara mellan 20-26 åringar kanske med medelålder runt 22 kanske. Men det är ändå värt det för det är hur kul som helst! Moesstraat är mycket mysigare än de andra studentboendena för det är ett lite äldre hus. Det är dessutom bra mycket mer välorganiserat när det gäller städning än vissa andra boenden. Jag bodde första månaden på ett ställe som hette Kornoeljestraat och det var hemskt! Flyttade till Moesstraat så fort jag fick och det var underbart!! Det ligger precis vid en park och har en balkong/uteplats där man kan sitta när det är varmt. Tycker du ska välja Moesstraat! Det är dessutom närmare centrum än phd/master-boendet om det ligger där jag tror det ligger. Har du några mer frågor så är det bara att höra av dig! Du kan maila mig på emilysmejl@hotmail.com om du vill.

Mvh Emily

Anonym sa...

Nu blir det kommunikation på två ställen (facebook), men jag frågar här ändå, vilken Holländsk stad ska du bo i? När åker du?

Din Halloween-outfit blev ju väldigt tjusig förresten! Var festen kul?

Siquidem sa...

Vad är grejen med Holland som förstahandsval? Där pratar de ju konstigt och går runt i träskor och röker på? :)

JAG HAR INTERNET IGEN!!! :)

Anonym sa...

De som inte är potheads eller har flottigt backslick är väldigt ofta snygga och trevliga dock, icke att förglömma!